RSS

Pesto

Asteptam de ceva vreme sa creasca busuiocul si sa fac acest deliciu in stil cat mai natural. Iata ca i-a venit momentul.


Ingrediente:
  • 1/2 capatana de usturoi
  • un manunchi mare de busuioc praspat
  • 2 linguri de seminte de pin
  • 50g paremezan ras proaspat
  • 1/2 cana de ulei de masline
  •  zeama de la jumatate de lamaie
  • 1 lingurita de sare
  • un varf de cutit de piper macinat proaspat

Mod de preparare:
  1. Pastrez frunzele de busuioc si arunc tulpinitele. Le spal bine cu apa rece.
  2. Pun toate ingredientele intr-un blender si mixez cateva minute.
Asta e tot. Se conserva cam o saptamana la frigider in borcan inchis cu capac sau se poate congela maxim 6 luni. Cand am facut aceasta reteta, tocmai se racise si painea scoasa de la cuptor, asadar am mancat felie dupa felie de nu ma mai opream.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Trimiteți un comentariu