RSS

Briose cu cacao

 
Briose cu un gust pronuntat de cacao, consistente si deosebit de bune de mancat dimineata cu lapte la micul dejun.

Ingrediente:
  • 75g cacao
  • 225g apa fierbinte
  • 260g faina
  • 125g unt
  • 100g zahar brun
  • 2 oua
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare:
  1. Amestec cacaua, cu untul si apa fierbinte.
  2. Adaug faina, zaharul, praful de copt si amestec.
  3. Pun ouale si amestec cu un mixer.  Compozitia are un aspect mai lichid decat la cupcakes-urile clasice.
  4. Torn compozitia in forme. Nu se umfla prea mult pe margini la cuptor asa ca pot pune formele cam 3/4 pline.
  5. Le dau la cuptor pentru 25 min la 180ºC.
Reteta inspirata din "Cupcakes colorés à croquer", pagina 86

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Trimiteți un comentariu