RSS

Briose cu cascaval si arpagic

Briose sarate, perfecte dimineata la micul dejun, ca aperitiv sau pentru rontait intre mese



Ingrediente:
  • 400g faina
  • 2 lingurite de praf de copt
  • o lingurita de sare
  • 100g de branza emmental (sau cascaval) rasa
  • 7 lingurite de frunza de arpagic tocata marunt (uscata sau proaspata)
  • 100g unt (la temperatura camerei)
  • 200ml de lapte
  • 2 oua

Mod de preparare:
  1. Amestec toate ingredientele cu ajutorul unui robot de bucatarie. Fara robot, amestec ingredientele uscate si cele ude separat apoi le combin.
  2. Pun compozitia in forme de briose (mie mi-au iesit 12)  cam 3/4 umplute. Branza nu le lasa sa creasca prea mult.
  3. Le pun la cuptor la 200ºC timp de 25-30min.

Reteta inspirata din "Cupcakes colorés à croquer"-Joanna Farrow, pagina 196

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Trimiteți un comentariu