RSS

Baghete

Le ador de-a dreptul. Pufoase si cu coaja crocanta.


Ingrediente:
  • 3 cani de faina pentru paine
  • 375ml de apa (1 1/2 cani) de apa
  • 42g drojdie proaspata
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingurita de sare

Mod de preparare:
  1.  Pun apa, sarea, zaharul, faina si drojdia, in aceasta ordine la masina de paine.
  2. Programez masina pentru coca. A mea dureaza 1h30, timp in care o amesteca si o creste.
  3. Scot coca din masina si pe un blat bine tapetat cu faina formez rulouri. Eu am impartit coca in 3.
  4. Pun baghetele in forma.
  5. (optional) Dau baghetele cu ou pe deasupra.
  6. Crestez coca cu un cutit.
  7. Le pun la cuptor la 50ºC pentru jumatate de ora sa creasca, pe nivelul cel mai de sus al cuptorului. Sub tava cu baghete pun un vas cu apa rezistent la caldura.
  8. Maresc temperatura la 200ºC si le mai tin inca 30 min.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Trimiteți un comentariu