RSS

Spic cu pui si ciuperci

Foarte practice pentru a fi luate la pachet, dar si ca aperativ sunt speciale.


Ingrediente coca:
  • 480ml apa
  • 900g faina
  • 80g drojdie proaspata
  • 2 lingurite de sare
  • 4 linguri de ulei de masline
Ingrediente umplutura
  • 500g de ciuperci
  • 1 piept mare de pui fiert
  • 2 ardei rosii
  • 2 oua + 2 oua pentru uns
  • o legatura de patrunjel
  • 200g de smantana
  • 400g de cascaval ras
  • 1 lingura de condimente pentru pui
  • piper
Mod de preparare :
  1. Pun toate ingredientele pentru coca la framantat si crescut in masina de paine sau intr-un robot de bucatarie. Las la crescut timp de 1h30.
  2. Tai cubulete ciupercile, ardeiul, pieptul de pui fiert si racit.
  3. Tai marunt patrunjelul.
  4. Amestec toate ingredientele pentru umplutura intr-un vas mare.
  5. Impart coca in 12 bucati egale.
  6. Fiecare bucata o modelez ca pe un bastonas si o intind cu facaletul astfel incat sa aiba o forma dreptunghiulara. Impart imginar dreptunghiul in trei pe latura lunga. Cu ajutorul unui cutit tai franjuri oblice dreptunghiurile de pe margine, in mijloc ramanand un dreptunghi netaiat.
  7. Pun cam 3 linguri din umplutura in mijloc si pun franjurile din stanga si din dreapta una peste alta, ca intr-un spic.
  8. Repet operatiunea pentru fiecare bucata de coca.
  9. Pe deasupra le dau cu ou pentru a fi frumos rumenite.
  10. Le pun la cuptor la 180ºC timp de 45 de minute.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Trimiteți un comentariu