RSS

Prajitura intoarsa cu ananas


O prajitura foarte usor de facut si la indemana, pentru ca mai tot timpul am prin camara o cutie de compot de ananas.

Ingrediente:
  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 100ml sos carmel
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 1 conserva de ananas felii
  • (optional) cateva fructe de zmeura (inghetate sau proaspete) pentru decorare.
  • unt pentru uns forma
Mod de preparare:
  1. Ung o forma de prajitura pentru cuptor cu unt sau ulei ca sa nu se lipeasca.
  2. Preincalzesc cuptorul la 180ºC.
  3. Asez ananasul pe fundul formei.
  4. Pun caramelul peste ananas.
  5. Bat albusurile spuma impreuna cu zaharul.
  6. Adaug peste albusuri, galbenusurile, faina, praful de copt, esenta de vanilie si amestec usor.
  7. Torn compozitia peste ananas si caramel.
  8. Pun la cuptor timp de 45 min la 180ºC.
  9.  Las la racit si decorez cu zmeura.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Trimiteți un comentariu